JOKEBOSS DEPAC


Nimi: Jokeboss Depac
Lempinimi: Joke
Syntymäaika: 05.05.2015, 0v
(* oma ikääntyminen)

Sukupuoli: Ori
Väri, säkä: mrn, 156cm
Rotu: Amerikkalainen lämminverinen

Omistaja: Lokki / De Pacers
Kasvattaja: Lokki / De Pacers

Ennätys:
Voittosumma:
Statistiikka:


Meriitit tai muuta vastaavaa mikäli ori
joskus jotain (muka) saavuttaaLUONNE YMS.

Jokeboss Depac, tutummin Joke sai alkunsa vaikka ei pitänyt. Sillä omistajatar oli osto- ja tehtailukiellossa Jokebossin suunnittelun aikoihin, mutta siitä huolimatta tallihenkilökunnan silmän välttäessa Choco Depac oli trailerissa menossa kohti Duan Pacerssia jossa asusti Easyboss Depac. No hetkeen ei kukaan epäillyt mitään, mutta Chocon ruokintaohjeiden muuttuessa ja tamman lihotessa tajusi talliporukka että varsaa pukkaa. Ehkä Lokki olisi saanut hevoskannan lisäyksen vielä helposti anteeksi, ellei syntyvä varsa olisi ollut aivan... pelle.

Jokeboss on ehdottomasti se tallin omituisin hevonen. Ori näyttää usein niin pimahtaneelta ja pimeältä tapaukselta, ettei siitä ota selkoa mitä se ajattelee.. tai onko kyseessä edes hevonen. Joken kanssa ei tule tylsää, sillä ori saattaa aina tehdä jotain uutta ja käsittämätöntä aivan yhtäkkiä. Joskus kun aamulla tulee talliin ja sytyttää valot voi Joke olla tunkenut päänsä väärinpäin karsinan oven yli tai viedessäsi aamuruokaa se makaa vielä selällään nukkumassa.

Hoitaa Jokeboss on kiltti, mutta koska orista ei koskaan tiedä mitä se seuraavaksi tekee on syytä olla varovainen. Jokeboss myös pelkää helposti uusia asioita (tosin kyllä se pelkää niitä tuttujakin juttuja...) ja näin ollen sille pitää antaa joskus hetki miettiä tilannetta ennenkuin sitä alkaa pakottamaan. Esim. hevosautoon lastaus: Joskus ori kävelee sinne suoraan, joskus taas se näyttää siltä kuin ei olisi koskaan nähnytkään autoa. Jälkimmäisinä kertoina yleensä riittää hetkellinen tuumaus tauko ja ori kävelee autoon.

Ajaessa radalla ori menee hyvin vaadittua vauhtia eikä stoppaile tai kiihdyttele. Joke ei kauheasti radalla vilkuile edes mainostauluja tai muita hevosia vaan keskittyy kiertämään kehää. Ehkä se on sen yksinkertaisille aivoille sopivaa puuhaa? Maastolenkeillä ori taas on aivan pimeä - kaikki puskat, lätäköt, tienviitat ja ynnä muuta täytyy kyttäillä ja pöhistä. Kilpailutilanteessa ori näyttää yhä siltä kuin muutenkin radalla - elämän tarkoitus on kiertää soikiota. Se ei siis välitä kilpakumppaneista vaan juoksee tasaisesti vaadittua vauhtia.

SUKUSELVITYS


isä Easyboss Depac p.08,4aly
2013 Leeton Pace 2. sija
2013 Big Park Sire Stakes 2. sija
2013 Redbrook Paceaway 2.sija
ii Easterly Independent Boss p.08,5ly iii Summer´s Punk Acclaimed p.1.09,2aly
iie Water´s Pendulum p.1.10,5aly
ie Delicious USA p.09,2aly iei Babje Bom p09,3aly
iee Fresh USA p12,1aly
emä Choco Depac p.11,9aly ei Prince Of No Land p.08,5aly eii Arpeter p.09,4aly
eie Girlofmanymissions p.15,3ake
ee Red Cat'z p.09,0aly eei Flasher III p08,3aly
eee Bumby Cat'z p12,1aly


KILPAILUTIEDOT


2-vuotiskausi

3-vuotiskausi

4-vuotiskausi
Kaikki sivuilla esiintyvä on mielikuvituksen tuotetta! Hevonen on virtuaalihevonen, eikä kuvien hevonen liity sivulla esitettyihin tietoihin mitenkään!
Muu materiaali © Lokki & De Pacers