Sword Breaker

Nimi: Sword Breaker
Syntymäaika: 03.10.2015, 0v
Skp: Ori
Väri, säkä: rt, 161cm
Rotu: Amerikkalainen lämminverinen
Omistaja: Lokki / De Pacers
Kasvattaja: Kerystonin Kartano
Ennätys:
Voittosumma:
Statistiikka:

Sword Breaker sai alkunsa kun, no, olin pinnallinen ja halusin rautiaan. Kerystoniin piti soitella muutamaan kertaan ja siellä astutettiin rautias tamma rautiaalla orilla jotta hullu De Pacerssin eukko saisi rautiaansa. Kun sitten menin vieroitus iässä olevaa varsaa hakemaan ei kaikki mennyt meidän henkilökunnan mielestä putkeen kun kotiin päästessä oli sovitun Sword Breakerin lisäksi toinen rautias viirupää kyydissä, mutta se onkin toinen juttu.

Sword Breaker nimettiin lyhyemmmin Bekuksi ja se on meidän tallin herkkis. Beku on herkkä kaikelle, siis kaikelle. Kaikki äänet hiljaisesta tuulen suhinasta ihmisten huutoon ja siltä väliltä saavat Bekun varautuneeksi ja valppaaksi. Uudet asiat uuden värisestä ämpäristä uuteen paikkaan saa Bekun muljauttamaan silmiään epävarmana. Tuntemattomat ihmiset ja tuttujen ihmisten erilaiset vaatteet nostavat orin korvat höröön. Eri järjestys valjastettaessa tai erilainen päivä rutiini aiheuttavat Bekussa levottumuutta. Kipukynnys on niin matala, että pienestä ruhjeesta vuohisessa pitää ontua ja rokotuspiikistä hypätä paniikin omaisesti kattoon. Muuten Beku onkin oikein mukava ori ja kiltti.

Ajaa ori olisi mukava, ellei kaikki olisi niin pirun jännittävää. Oli kyseessä kotiradan aidan maalaus tai kokonaan vieras paikka niin Bekun pitää mennä kaula mutkalla pöhisten ja puhisten. Vaikka aita olisi maalattu vain yhdestä kaarteesta on sitä jännättävä koko kierros. Beku on kuitenkin kaikesta herkkyydestään huolimatta saatu juoksemaan porukassa ja kilpaa, eikä orin juoksun kulkemisessa ole moitteen sanaa kunhan sen saa keskittymään kaiken jännän ääreltä siihen mihin se on luotu.


Sukutaulu

i. Sir Breakthrough
rt, 165cm

p.09,1aly
65 5-5-12
70 220ve
ii. Realitybreaker p.08,1aly iii. Countmein p.09,5aly
iie. Little Lily LA
ie. Lady Ravenheart p.11,0aly iei. Meister Judas p.09,8aly
iee. Ruddy Princess
e. Ixpellia
rt, 157cm

p.10,4ly
30 2-7-4
23 173ve
ei. Ixeman p.09,3aly eii. Man Of Steal p.09,9aly
eie. Ixetoes p.12,7ake
ee. Acapellia eei. Acespoon p.08,7aly
eee. Gopell p.09,8aly

Kilpailukalenteri

top