Reach For The Sun

Nimi: Reach For The Sun
Syntymäaika: 02.10.2015, 0v
Skp: Tamma
Väri, säkä: rt, 159cm
Rotu: Amerikkalainen lämminverinen
Omistaja: Lokki / De Pacers
Kasvattaja: Kerystonin Kartano
Ennätys:
Voittosumma:
Statistiikka:

Reach For The Sun, lyhemmin nimetty Sunny tuli talliin vaikka olin Kerystonin Kartanolla norkoilemassa jotain ihan muuta. Tarkoitus oli ostaa rautias ori eikä tammaa, mutta kuten yleensäkkin lähti niin sanotusti lapasesta. Kun Hessi tarjosin ensin Sunnya olin jo myyty mutta rautias orikin tuli talliin samalta reissulta. Sunny oli vahinko, niin ainakin yritin talli henkilökunnalle vakuuttaa niiden pyöritellessä päätään kun ensimmäisen rautiaan piirtonaaman jälkeen autosta tuli vielä toinenkin.

Sunny on luonteeltaan hyvinkin äkkipikainen sähikäinen. Tamman kanssa tulee kyllä toimeen ilman ongelmia, jos vain ymmärtää kunnioittaa sen omaa tilaan. Sunnyn kanssa ei kannata lähteä tappelu linjalle sillä tamma on erityisen hyvä pitämään pintansa eikä siltä saa pakottamalla mitään. Sunnysta löytyy tammaista kipakkuutta niin paljon, että kiukuttelultakaan ei aina vältytä vaikka kaikensa tekisi kunnioittaakseen hänen ylhäisyyttään.

Hoitaessa Sunny pitää ottaa käytävälle ehdottomasti, vaikka ajattelisi vain harjailla tammasta päivän tarha kurat pois. Sunnyn karsina on.. no Sunnyn eikä kenenkään muun. Sinne ei tulla hääräämään tamman siellä ollessa mitään muuta kuin ruuan tuontia. Hänen ylhäisyytensä sentään varoittaa ensin luimimalla ja potkaisemalla seinään karsinaan eksynyttä turhaketta ilman ruokaa, mutta mikäli asia ei uppoa kaaliin Sunny osaa kyllä näyttää millainen kalusto hampaita sillä on.

Itse hoitotilanne taas sujuu hyvin kun tamma on käytävällä molemmin puolin kiinni. Siltikään jaloissa ei kannata turhan kauan viipyä suojia tai pinteleitä laittelemassa - sen verran nopea sivu- ja takapotku tammalla on. Sunny kanssa kuitenkin yleensä kaikki sujuu hoitaessa ilman lääkärireissuja kavion kuvalla otsassa.

Ajaessa Sunny on ihan ok ajettava, se ei suuremmin pölise maastossa vesilätäköitä tai radalla mainoksia. Tamma kuitenkin kuumuu herkästi porukassa ajettaessa oli sitten kilpailu tai ryhmähiitti kyseessä.


Sukutaulu

i. Black Bullet
m, 164cm

p.08,6aly
47 10-7-7
190 454ve
ii. Black Agent p.07,7aly iii. Security p.09,1aly
iie. Peace Beach p.14,2aly
ie. Cursed Girl p.12,2ake iei. Arslex p.08,8aly
iee. Harmony Girl
e. Tropical Zabini
rt, 157cm

p.08,2aly
109 600ve
38 6-6-7
ei. Tropic Thunder p.07,9a eii. Thunder Strike p.08,0a
eie. Tropic Lady p.09,9a
ee. Naginious p.11,2a eei. Versus Ex p.08,6a
eee. Crystal Brite p.10,1a

Kuvat


Kilpailukalenteri

top