Ravitalli Dese

Tervetuloa!

Koristekuva

Tervetuloa virtuaalisen ravitalli Desen sivuille. Desessä asustaa Lokin ravurit, joille löytyy 12 karsinapaikkaa kerrallaan, joten hevosmäärän pitäisi pysyä kohtalaisen pienenä.

Dese on alunperin perustettu nimellä Desesperación vuonna 2007, muuntui Ravitalli Deseksi vuonna 2009 jonka jälkeen se vaihtui 2010 Apinavaaraksi. Sitten virtuaalitalleilluuni tuli tauko, mutta 2012 palasin takaisin. Aluksi yritin pyörittää tallia nimellä Seagull Trotters, mutta se ei tuntunut omalta joten otin Ravitalli Desen takaisin käyttöön.

Tallin uusin takaisin tulo tapahtui syksyllä 2013, kun vihdoin taas päätin ruveta touhumaan ravureiden kanssa peitsareiden ohella. Valitettavasti kuitenkin aika pian tallin uudelleen rakennuksen jälkeen virtuaalitouhu jäi jälleen tauolle kiinnostuksen puutteen vuoksi, mutta 2015 kesällä Dese alkoi taas hengittää.

Nykymuodossaan Dese ei ole enään lähellä ns. kulta-aikaansa jolloin hevosia oli parhaillaan yli sata ja kasvatteja syntyi useita. Desen toiminta tulee tätä nykyään olemaan muutamien ravureiden koti, kun De Pacers taas täyttää hulluuden suuruuteen ja kasvatukseen.

Kaikesta hölyn pölystä ja tylsistä vuosiluvuista huolimatta olet edelleen tervetullut käymään Desen sivuilla, lähetä ihmeessä sähköpostia jos jokin asia askarruttaa!

Terveisin Lokki VRL-01530