Treenaa Speed Valleyn radalla!

Ravirata Speed Valley on virtuaalinen ja mikään ei tapahdu oikeasti, vaan virtuaaliharrastajien mielikuvituksessa. Jos kysyttävää, niin reippaasti vieraskirjaan!

Liity ratatalliksi ja saa mahdottoman hyvät treenimahdollisuudet!

Ratatalliksi Speed Valleyn radalle on mahdollista ryhtyä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sivuillasi kerrot tallin sijaitsevan Speed Valleyn radan lähellä, jossa käyt niin treenaamassa hevosiasikin kuin järjestämässä omat ravisi. Speed Valleyn ratatallina olo ei velvoita sinua mihinkään.

Ratatallina olosta saa myös etuja, mm. mainostuksen raveillesi meidän sivuilla jos vain ilmoitat niistä meille. Mainostustallistasi ja mahdollisuuksien mukaan myös jalostusoreistasi ja kasvateistasi.

Ratatallit

Apinavaara
om. Lokki (helmilokki POIS @luukku.com)
- Apinavaara on isohkon hevoslauman koti, se sijaitsee Speed Valleysta n. 5 minuutin ajomatkan päässä. Kasvatusrodut ovat lämminveriset, suomenhevoset ja muut kylmäveriset. Tervetuloa tutustumaan!

Eastway Racehorses
om. Pokeri (pokerip POIS @luukku.com)
- 10 paikkainen talli, jossa asustavat Pokerin starttarit ja nuorikot. Tutustu Pokerin Eastway Stud - siittolaan! Jonka sivuilta löydät myös ratatallin asukit.

Kaikurinne
om. Sonsku (Sonsku.R POIS @wippies.fi)
- Kaikurinne on pieni, 14-paikkainen virtuaalitalli jossa suurin osa asukkaista on poneja. Kaikurinne järjestää jonkin verran raveja, mutta tallin pääpaino on omien ponien treenamisessa.


Valley Trotters

Valley Trotters on Speed Valleyn oma ratatalli, jossa asustaa niin omia kuin muiden hevosia. Valley Trotters on avoinna kaikille halukkaille!

Asukkaita tällä hetkellä 9 kpl

Express Swing
lv-o
17,7ake / 11 850ve
om. Lokki (helmilokki POIS @luukku.com)

Crash N Burn
lv-r
16,3aly / 10 680ve
om. Lokki (helmilokki POIS @luukku.com)

Kekan Kaaosmestari
sh-o
30,4ke / 13 220ve
om. Lokki (helmilokki POIS @luukku.com)

Hyrskyn Myrskyn
sh-o
om. Lokki (helmilokki POIS @luukku.com)

Showcoke Monkey
lv-t
om. Lokki (helmilokki POIS @luukku.com)

Pirun Nyrkki
sh-o
om. Uninalle (ikkunaprinsess POIS @gmail.com)Design released by FarStyle via the studio of Site Creative. ©2008 Site Creative.